Személy- és csomagátvizsgálás

      Csomagvizsgáló röntgenek

 

Az egy- vagy többnézetes csomagröntgenek óriási támogatást nyújtanak a be- és kilépő személyek csomagjainak, illetve táskáinak gyors és biztonságos átvizsgálására, valamint a nagyobb postai küldemények ellenőrzésére. A berendezések a vizsgálat során meg tudják különböztetni a szerves, illetve szervetlen anyagokat. A robbanóanyagokat, illetve a nagyobb mennyiségű kábítószereket a berendezés a röntgenképen automatikusan bekeretezi. A csomagröntgen számítógépe minden átvilágított tárgyról, táskáról elmenti az elkészült képet, így támogatva egy későbbi visszaellenőrzést.

      Fémdetektor kapuk és kézi fémkeresők

A fémdetektor kapuk és kézi fémkeresők alkalmasak a személyek gyors, hatékony és udvarias vizsgálatára. Az ellenőrzésnek több célja is lehet, melyek közül az egyik  a testen vagy ruházatban elrejtett – közbiztonságra különösen veszélyes – tárgyak kiszűrése. Másik fontos felhasználási terület az eltulajdonítások megelőzése és megakadályozása, a termelő üzemek kiléptetési pontjainál telepített fémdetektor kapukkal.

      Robbanóanyag-nyom detektorok

Robbanóanyagok és kábítószerek kimutatására alkalmas készülék, amely egy egyszerű mintavétel után képes gyorsan és pontosan kimutatni a különböző anyagok vagy akár azok nyomainak, szennyezéseinek jelenlétét. A mintavétel bármilyen felületről történhet. (fém, műanyag, fa, bőr, ruházat), és elegendő néhány molekulányi mennyiség jelenléte a robbanóanyag vagy kábítószer fajtájának pontos azonosításához.

       Postai levél- és kiscsomag-átvizsgáló


A MailSecur™ milliméter-hullámú, az élő szervezetre ártalmatlan technológiája egyedülálló 3D-s valósidejű képalkotó berendezés, amely megjeleníti a levelek és csomagok tartalmát. Forradalmasítja a postai levelek és kiscsomagok ellenőrzését, gyorsabbá és hatékonyabbá teszi. A MailSecur™ készüléket úgy tervezték, hogy olyan különleges megoldást nyújtson, ami képes a megtévesztő, pánikkeltő levelek azonosítására. Ez a technológia igen költséghatékony, könnyen áttelepíthető, bárhol használható. Ha a szokásos módon nem észlelhető, akkor a MailSecur™ biztosan érzékeli a gyanús porokat és folyadékokat, rendkívül kis mennyiségekben is. Ez az eszköz felismeri a levélbombákat, a hagyományos vegyi anyagokat, valamint az új technológiával – 3D nyomtatással – készült fegyvereket. Egyszerűen mindent lát, ami a küldeményen belül található.

       Mobiltelefon detektorok

 

A mobiltelefon detektor egy speciálisan telefonok/diktafonok detektálására kifejlesztett eszköz, amely képes még kikapcsolt vagy szétszedett állapotban is érzékelni ezeket az eszközöket. Ezzel a technológiával meg lehet akadályozni, hogy egy védett területre, irodába (bizalmas üzleti megbeszélés helyszíne, börtönök, gyártócsarnok, nyelvvizsga terem stb.) kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközt bárki bejuttasson.

       Testhőmérséklet mérő hőkamerák

 

Speciálisan, az emberi testhőmérséklet tartományára kifejlesztett hőkamera, amely – kalibrálás nélkül is – képes ±0,5 °C pontossággal kimutatni a testhőmérsékletet. A kamera gyors, pontos és érintésmentes vizsgálatra alkalmas.

fémkereső kapu fémdetektor kapu
postai csomagvizsgáló saysecur mailsecur
mobiltelefon detektor
testhőmérő hőkamera hikvision