top of page
alk-teruletek_2.png

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Az üzletágunk portfóliójába tartozó eszközök és berendezések alkalmazása számos területen megbízható és biztonságos megoldást jelent. A csomagröntgenek, fémdetektor kapuk és kézi fémkeresők, valamint a robbanóanyag-nyom detektorok a be- és kiléptetési pontokon hatékony, gyors és udvarias vizsgálati módszerek. Az általunk kínált eszközök segítségével egyszerűen felfedezhetőek a csomagban és a ruházatban, vagy az emberi testen elrejtett különböző eszközök. Azt, hogy milyen eszközöket, tárgyakat, anyagokat keresünk, nagyban befolyásolja a helyszín. Egy termelőüzemben a beléptetésnél fontos lehet, hogy ne kerüljön be a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, a kiléptetésnél viszont az esetleges eltulajdonítás elleni védekezés a cél. Ugyanakkor egy állami intézmény esetében nem kilépéskor, hanem belépéskor a legfontosabb az átvizsgálás és ellenőrzés.
sec.jpg
allami.jpg
Védett objektumok, határátkelők, BV intézetek, illetve a kritikus infrastruktúra esetében nem csak a személyek és csomagjaik ellenőrzése fontos, hanem a rakományok és gépjárművek teljeskörű átvizsgálása is. Ezekre a célokra megfelelő megoldást jelentenek a cargo- és járműátvilágító röntgenberendezések, valamint az alvázszkenner használata. Egyedi esetekben a rakomány között, vagy a teherautó alvázán elbújó személyek vizsgálata is megoldott a különböző metódus alapján működő életjel vizsgáló berendezések segítségével.
Anyag- és gyártástechnológiai területre az alapanyag és a végtermék minőségellenőrzéséhez tudunk biztosítani termékminőség-ellenőrző technológiákat és eszközöket. Számos egyéb különleges területre is kínálunk megoldást, úgymint a roncsolásmentes anyagvizsgálathoz ipari röntgenberendezése-ket, tűzszerészeti eljárások biztosításához különböző bomba elleni védőeszközöket, tűzszerész robotokat, manipulátor- és más eszközöket, valamint a különböző CBRN (vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris) fenyegetések felderítésére és az azok elleni védelemre jelző-, mérő-, valamint elemző eszközöket, reagenseket.
uzem.jpg
bottom of page