top of page
gyartok_2.png

GYÁRTÓK

nuctech logo
A világszerte ismert NUCTECH, a robbanószerek és veszélyes eszközök detektálásának területén az egyik legmeghatározóbb és legdinamikusabban fejlődő nagyvállalat. 1997-ben Tsinghua Egyetemen alapították és a mai napig is az egyetem tulajdonában áll, az eszközök fejlesztése is ott zajlik. Ezeket a speciális biztonságtechnikai berendezéseket világszerte több mint 130 országban értékesítik. A Nuctech eszközök hazai képviseletét az állami és ipari, illetve magánágazat részére a RIEL Elektronikai Kft. biztosítja.
Elektral_logo.png
A törökországi ELEKTRAL 1978 óta kimagasló gyártási technológiával és minőségi tanúsítványokkal rendelkező fémdetektor eszközöket gyártó cég. Közel 20.000 m2-es gyártóüzemükben végzik a termelést. A berendezések minden egyes elemét saját maguk gyártják. Saját elektronikai gyártó-, összeszerelő, fröccsöntő, valamint műanyagöntő sorokkal és üzemmel rendelkeznek. Nagy hangsúlyt fektetnek a K+F-re, amelyet egy németországi kutatólaboratórium együttműködésével végeznek. Termékeik kimagasló minőségűek és számos referenciával rendelkeznek szerte a világban.
Hikvision logo
A Hikvision a világ vezető innovatív szolgáltatója a biztonságtechnikai termékek és szolgáltatások terén. Termékei a legmodernebb technológiákat alkalmazzák. A videómegfigyelő termékek széles skáláján megtalálhatóak a belépőszintű TurboHD rendszerek és a legújabb technológiás DarkFighter és PanoVu funkciókkal rendelkező IP eszközök, valamint a testhőmérséklet mérésre kifejlesztett hőkamerák. A beléptetőrendszerek a meglévő Hikvision videómegfigyelő megoldásokhoz integrálhatók, így a termékkínálat sokoldalú és teljes körű biztonsági rendszerként működhet. A rendszerek összekapcsolását és integrálását a legújabb központi videófelügyeleti szoftver, a HikCentral látja el.
Novo.png
A NOVO DR Ltd. a legmagasabb képminőséget kínálja a hordozható digitális röntgenkészülékek roncsolásmentes anyagvizsgálatának területén. Rendszereik robusztussága és megbízhatósága, valamint a röntgenképek felbontása teszi a piacon az egyik legjobbá. Intuitív és könnyen használható termékeik hihetetlenül profik. A NOVO nagy tapasztalattal rendelkező csapata tervezi és gyártja ezeket az eszközöket.
raysecur safe accessible detection logo
A RaySecur-t Eric Giroux alapította azzal a céllal, hogy olyan egyedi megoldásokat dolgozzon ki az emberek biztonságának megőrzése érdekében, amely a túl gyakran kihasznált fizikai biztonsági rés miatt érinti a szervezeteket. A RaySecur egy olyan biztonságos alternatívát talált, amely több éves tapasztalaton alapul. A kobalt, irídium, gamma és röntgen alapú hagyományos biztonsági képalkotásban használt veszélyes technológiával szemben egy hatékonyabb és biztonságosabb rendszert fejlesztettek ki.
Alapvető érvek az új technológia mellett:
* a levél-, illetve csomagküldemények általában a leggyengébb láncszem a legtöbb szervezet biztonsági rendszerében
* a megtévesztő, pánikkeltő levelek gazdasági kárt is okoznak
* a kihívásokat csak új technológiával lehet sikeresen kezelni 
berkeley logo
Scott Schober vezérigazgató irányításával a Berkeley Varitronics Systems (BVS) világszínvonalú vezeték nélküli biztonsági és kiberbiztonsági termékeket tervez és gyárt vállalatok és kormányzati szervezetek számára a biztonságos létesítmények védelme és a vezeték nélküli hálózatok felderítéséhez. A kiberbiztonsági támadások elmúlt években tapasztalt élénkülése arra késztette a BVS-t, hogy olyan eszközöket fejlesszen ki a kisvállalkozások és a nagyvállalati csoportok számára is, amelyek képesek megtalálni és azonosítani az esetlegesen fenyegetést jelentő Wi-Fi, Bluetooth és a 3G / 4G / 5G vezeték nélküli hálózatokat. A Berkeley Varitronics a vezeték nélküli biztonság és a kiberbiztonság vezető szereplője.
ChemSee-logo_Rajztábla 1.png
Az észak-karolinai Raleigh városában működő Appealing Products Inc. és annak marketing egységeként működő ChemSee.com egy ISO 9001: 2008 tanúsítvánnyal rendelkező csúcstechnológiai kutatás-fejlesztési vállalat, amely számos alkalmazási területre fejleszt, gyárt és forgalmaz biztonsági termékeket. Olyan módszerek és technológiák kifejlesztésével foglalkozik, amelyek a laikusok által is könnyen felhasználhatók, és azonnali eredményeket hoznak a helyszínen drága berendezések vagy kifinomult laboratóriumok nélkül is.
finsecpro logo
Biztonság, hatékonyság, megbízhatóság. A Finsecpro kiváló kompetenciákkal és tapasztalatokkal rendelkezik a biztonsági képzések és tanácsadás területén. Magasan képzett szakember gárdája rendkívüli tapasztalattal bír, amelyet a hazai és nemzetközi polgári repülés terén, valamint tengerészeti és kormányzati szervezeteknél szerzett. Nemzeti konzorciumok, légitársaságok, repülőterek, tengeri kikötők és hatóságok számára nyújt kitűnő szolgáltatásokat Európában és a tengerentúlon.
bottom of page