top of page

Aktuális

Lenia_2.png

Az AI szerepe a kiemelt rendezvények biztosításánál, avagy az okos csomagröntgenek mindent látnak

A Magyarországon megrendezett, kiemelt sport és egyéb rendezvények esetében a nézők, illetve érdeklődők csomagjainak átvizsgálásához elengedhetetlen eszköz a csomagvizsgáló röntgenek használata. Az elmúlt években szinte minden rendezvény esetében a RIEL által forgalmazott NUCTECH csomagvizsgáló röntgenberendezések kerültek a középpontba.

AI-Nuctech.png

Testszkennerek alkalmazása, nem csak repülőtereken

A milliméterhullámú testszkennerek (Nuctech MW1000AA) elsősorban a repülőtéri biztonsághoz kapcsolódnak, alkalmazásuk azonban nem korlátozódik csak a repülőterekre. Ez a kifinomult technológia számos más területen és iparágban is alkalmazható, sokrétű képességeinek köszönhetően. Bemutatunk néhány területet, ahol a milliméterhullámú szkennerek használata magas fokú biztonságot, vagy veszteségmegelőzést jelenthet.

human-body-inspection-system-mw1000aa-3d-model.jpg

Roncsolásmentes anyagvizsgálati bemutató

A digitális radiográfiában élenjáró izraeli NOVO DR a RIEL Elektronikai Kft. budapesti központjában egy háromnapos workshop keretében mutatta be legújabb hordozható röntgencsaládját. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a high-tech készülékcsalád ismét bizonyította, miért is világelső a NOVO a roncsolásmentes anyagvizsgálat terén.

thumbnail.png

A RIEL is ott volt a Dubaji Expon!

A RIEL Biztonsági ellenőrzés üzletága 2021 novemberében részt vett a Dubaji Világkiállításon. Már a beléptetés is igazi szakmai csemege: a szervezők a kiállítás ellenőrző-áteresztő pontjainak kialakításához a világ legnagyobb biztonsági röntgengyártóját, a kínai NUCTECH-et választották.

hero_OPICS.jpg

Red Dot díjat nyert a NUCTECH, a "Design világ Oscar-ját" vihette haza!

A "Design világ Oscar-jának" is nevezett German Red Dot Design Award nemrégiben hivatalosan is kihirdette idei nyerteseit, ahol a Design Concept kategóriában a csúcstechnológiás biztonsági átvizsgáló berendezések gyártója, a NUCTECH a Red Dot Best of the Best díjat vihette haza.

Red-Dot_Kylin_kep.png

Detektor Security cikk – Új üzletággal bővült a RIEL

Bő egy év telt el azóta, hogy a 30 éves szakmai múltat maga mögött tudó RIEL új, Biztonsági ellenőrzés üzletágát elindította. A dinamikus fejlődésnek a több mint egy esztendeje tartó koronavírus-járvány gazdasági hatásai és következményei sem szabtak gátat. A RIEL immár a biztonsági ellenőrzés területén is jelentős piaci részesedéssel bír Magyarországon.

Detektor.png

Kiállítások

bottom of page