top of page
Nuctech_300px.png

Red Dot díjat nyert a NUCTECH, a "Design világ Oscar-ját" vihette haza!

A "Design világ Oscar-jának" is nevezett German Red Dot Design Award nemrégiben hivatalosan is kihirdette idei nyerteseit, ahol a Design Concept kategóriában a csúcstechnológiás biztonsági átvizsgáló berendezések gyártója, a NUCTECH a Red Dot Best of the Best díjat vihette haza.

A nemzetközileg elismert Red Dot Design díjat 1955-ben alapították Németországban, ezen belül is a legnehezebben elérhető és ezáltal a legrangosabb díj a Best of the Best. 2021-ben több mint 49 ország nevezett több mint 4000 termékkel, amelyek közül csak 61 kapta meg ezt a neves elismerést.

 

A világszerte népszerű NUCTECH ezt a nívós kitüntetést a kórházi átvizsgálásokra fejlesztett biztonságtechnikai eszközével, a Kylin Care csomagátvizsgáló berendezésével nyerte el, amelyet elsőként 2020 novemberében helyeztek üzembe Hainan-ban.

A NUCTECH Kylin Care külső dizájnjában a letisztult és barátságos zöld-fehér színkombináció mellett megjelenik az orvosi kereszt szimbólum is, amelynek köszönhetően már a belépéskor megnyugtatólag hat a környezet mind az ott dolgozók mind a páciensek számára.

A kivételes formatervezés hatékony funkcionalitással párosul: a röntgenberendezés a személyes csomagok átvizsgálása során riasztást ad a tiltott tárgyakról, majd ezután ultraibolya fénnyel fertőtleníti, ezzel megakadályozva a bakteriális vagy vírusos keresztfertőzést. A termék üzembe helyezése és mozgatása rendkívül egyszerű.

 

A NUCTECH idén első alkalommal mérettette meg magát a Red Dot díj válogatóján. A győzelem bizonyítja, hogy a cég mind termékfejlesztésben mind pedig ipari formatervezésben világvezető képességekkel rendelkezik.

Red-Dot_Kylin_kep.png
bottom of page