top of page
Nuctech_300px.png

Testszkennerek alkalmazása, nem csak repülőtereken

NUCTECH MW1000AA testszkenner alkalmazása különböző területeken

A milliméterhullámú testszkennerek (Nuctech MW1000AA) elsősorban a repülőtéri biztonsághoz kapcsolódnak, alkalmazásuk azonban nem korlátozódik csak a repülőterekre. Ez a kifinomult technológia számos más területen és iparágban is alkalmazható, sokrétű képességeinek köszönhetően. Néhány terület, ahol a milliméterhullámú szkennerek használata magas fokú biztonságot, vagy veszteségmegelőzést jelenthet.

Vám- és határellenőrzés

A határátkelőhelyeken és a vámellenőrző pontokon milliméteres hullámhosszúságú szkennereket alkalmaznak a biztonsági intézkedések fokozása és az olyan tiltott tárgyak vagy anyagok észlelése érdekében, amelyeket az egyének megpróbálhatnak átcsempészni a határokon.

Magas biztonsági besorolású létesítmények

Különféle fokozott biztonságú létesítmények, mint például kormányzati épületek, katonai létesítmények és kutatási létesítmények testszkennereket használnak biztonsági protokolljaik megerősítésére, valamint a személyzet és az eszközök biztonságának biztosítására.

Rendezvénybiztonság

Milliméteres hullámú szkennereket helyeznek el a nagy eseményeken, beleértve a sporteseményeket, koncerteket és politikai összejöveteleket, hogy alapos biztonsági ellenőrzéseket hajtsanak végre, és megakadályozzák a potenciálisan veszélyes tárgyak vagy anyagok bejutását.

human-body-inspection-system-mw1000aa-3d-model.jpg
images.jpg

Börtönök és büntetés-végrehajtási intézetek 

Ezek a testszkennerek segítenek megakadályozni a csempészett tárgyak börtönökbe és büntetés-végrehajtási intézetekbe való becsempészését, hozzájárulva a biztonságos és ellenőrzött környezet fenntartásához az intézményekben.

Kritikus infrastruktúra védelme

A létfontosságú infrastruktúrák telephelyei, például erőművek, közlekedési csomópontok és távközlési központok milliméterhullámú szkennereket használnak biztonsági intézkedéseik megerősítésére és a potenciális biztonsági megsértések és fenyegetések elleni védelem érdekében.

Valamint, kiemelt szerepet kaphatnak a milliméterhullámú testszkennerek a gyártóüzemek be,-
illetve kiléptetési pontjain.

Ezt vizsgáljuk meg részletesebben:

 

A milliméterhullámú technológia hatékonyan alkalmazható a gyártóüzemek veszteségmegelőzésére, hozzájárulva a biztonsági intézkedések fokozásához, valamint a lopásból vagy jogosulatlan tevékenységből eredő esetleges veszteségek csökkentéséhez.
A milliméterhullámú szkennerek egyedülálló képességei kiemelkedő eszközzé teszik a gyártási környezetben, üzemekben a veszteségmegelőzés érdekében, és
számos előnnyel járnak.

20200305224419_en.jpg

Hatékony és udvarias ellenőrzés

A milliméteres hullámú testszkennerek használata lehetővé teszik az elrejtett tárgyak észlelését anélkül, hogy fizikai érintkezésbe kellene lépni a vizsgált személlyel.  A technológia a fémes és nem fémes tárgyak azonosítására is alkalmas, így az illetéktelen vagy tiltott tárgyak észlelését, beleértve a lopott árukat, a nem engedélyezett eszközöket vagy a tiltott anyagokat gyors, hatékony és udvarias vizsgálattal megtalálhatjuk.  A milliméterhullámú szkennerek a gyártóüzemek beléptetőrendszereibe integrálhatók. biztosítva és korlátozva az illetéktelen tárgyak mozgását, csökkentve ezzel a lopás kockázatát és megelőzve az esetleges veszteségeket.

Biztonsági előírásoknak való megfelelés

A veszteségmegelőzést szolgáló milliméterhullám-technológia alkalmazása segíthet a gyártó üzemeknek az iparág-specifikus biztonsági előírások és szabványok betartásában. Ennek a fejlett technológiának a biztonsági protokolljaikba való integrálásával a gyártó létesítmények bizonyítani tudják elkötelezettségüket a biztonságos és megfelelő működési környezet fenntartása mellett, ezáltal csökkentve a szankciók vagy jogi következmények kockázatát, valamint alkalmazása elősegítheti a biztonsági tudatosság kultúráját az alkalmazottak körében.

Összességében kijelenthetjük, hogy a milliméterhullámú technológia (testszkenner) veszteségmegelőzési képességeinek kihasználásával a gyártóüzemek megerősíthetik biztonsági intézkedéseiket, megakadályozhatják az esetleges lopásokat és jogosulatlan tevékenységeket, és megőrizhetik működésük integritását, végső soron megóvva eszközeiket és minimalizálva a veszteségeket.

bottom of page