top of page

BlueSleuth™ Bluetooth Detector

A BlueSleuth™ Bluetooth skimmer egy hordozható lokátor vevőegység, amelyet rejtett és illegális bluetooth bankkártya adatlopó eszközök, vagy egyéb kártékony bluetooth és BLE (Bluetooth Low Energy) eszközök detektálására és lokalizálására fejlesztettek. 


Ezeket a vezetéknélküli bankkártyaadat-lopó, bankkártyamásoló eszközöket ATM-ekben, vagy egyéb kártyás fizető terminálokat tartalmazó berendezésekben rejtve helyezik el.

 

A BlueSleuth iránykereső antennával van ellátva, mely valós idejű jelerősség-érzékelést és -kijelzést szolgáltat a bluetooth és BLE eszközök távolról történő detektálására és hajszálpontos lokalizálására. Lehetővé teszi a biztonsági személyzetnek, hogy felderítsék, lokalizálják a bűnözőket, akik bluetooth-on keresztül csatlakoznak ezekhez az eszközökhöz, hogy ellopják a kártyák adatait.

 

Mindezeken felül kiválóan alkalmazható rejtett bluetooth-lehallgatók, mikrofonok, headset-tek felderítésére. Sokkal gyorsabb és nagyságrendekkel érzékenyebb mint bármilyen alkalmazás, amit okostelefonra lehet letölteni.

ADATLAP

bottom of page