top of page

Manta Ray Cell Phone Detector

A Manta Ray™ a válasz arra a növekvő problémára, mint a jogosulatlan vagy illegálisan becsempészett mobiltelefon-használat olyan érzékeny területeken, mint pl. a börtön, javítóintézet, kormányzati objektumok, vállalati környezet bűnüldöző szervek, egyetemek, speciális ipari területek, és kutatóintézetek.

A Berkeley egyedülálló ferromágneses érzékelőkészüléke egy rövid hatótávú biztonsági ellenőrző eszköz rejtett mobiltelefonok (kikapcsolt állapot, vagy kivett akkumulátor sem számít), tabletek, laptopok, vagy akár fegyverek detektálására. A Manta Ray™ abban különbözik a hagyományos fémkeresőktől, hogy azokat a ferromágneses anyagokat detektálja, amelyek az összes mobiltelefonban megtalálhatóak, nem pedig a sima fémet.  Ez jelentősen csökkenti a téves jelzések esélyét, mint pl. a kulcsok, óra, pénzérme, öv csatt, és a többi közönséges fémtárgy, amelyek a hagyományos fémkeresőknél riasztást váltanak ki. Mindez egyben sokkal érzékenyebbé is teszi a Manta Ray-t a hagyományos fémkeresőkkel szemben, amelyek nem képesek érzékelni az egyre nagyobb részben műanyagból készülő mobiltelefonokat. 


A Manta Ray™ tökéletes eszköz emberek, ruhák, csomagok, táskák, aktatáskák, pénztárcák gyors ellenőrzésére.   A Manta Ray™ eszközöket teljes mértékben az Amerikai Egyesült Államokban tervezték és gyártották.

ADATLAP

bottom of page