top of page

Sentryhound Pro

Kétoszlopos (de egyoszloposként is működő) ferromágneses fémérzékelő biztonsági portál tiltott mobiltelefonok, tabletek, laptopok, okosórák, és egyéb okoseszközök detektálására be- és kikapcsolt állapotban egyaránt. Az oszlopon végigfutó zónák felvillanó jelzőfénye mutatja a csempészett elektronikus eszköz (pl. telefon, headset, stb) pontos helyét. Könnyű súlyú, és egyszerűen beállítható, az eszköz 30 másodperc alatt beüzemelhető. 8 független érzékelőzóna (4 db oszloponként) a fej-vállak, mellkas-derék, comb-térd és boka-lábfej terület érzékelésére.

 

SentryHound-Pro érzékeli a vezeték nélküli eszközben használatos ferromágneses fémeket egészen csekély mennyiségben is, mégis kevésbé hajlamos a hagyományos fémkeresőkre jellemző téves riasztásokra. Kétoszlopos üzemmódnál csak a két oszlop közötti területen érzékel. Az érzékelés módja passzív ferromágneses érzékelés, nincs semmilyen sugárzás, teljesen biztonságos állapotos nőkre, pacemaker-t vagy bármilyen egyéb orvosi implantátumot viselők számára egyaránt. Használhat egy oszlopot rögtönzött ellenőrző helyekre, ajtónyílásba, falra szerelve. Kétoszlopos használattal minimalizálható a téves riasztás, valamint 1,5 méterre kiterjeszthető az ellenőrzési terület.

 

Telepítése nem igényel külön szerelést vagy szoftvert, „plug & play”, könnyedén hordozható és bárhol használható. A körbevilágító fényjelző és a hangjelző jól észlelhető riasztást ad a biztonsági személyzetnek.

 

A SentryHound-Pro eszköz teljesen zárt, robusztus, védve van a környezeti hatások ellen, bel- és kültéren egyaránt használható. A beépített zárcellás, zselés akkumulátor szükség esetén egész napos folyamatos működést biztosít, így olyan helyen is használható, ahol a hálózati áramellátás nem megoldható, vagy körülményes.

A biztonság érdekében kulcsos biztonsági zárat, továbbá száraz relé kontaktust is tartalmaz, mely riasztás esetén jelzést tud átadni más biztonsági rendszernek.

ADATLAP

bottom of page