top of page

WallHound

„Kulcsrakész” megoldás illegális mobiltelefon-használat észlelésére, és preventív védelemre.

 

Miután a WallHound mobiltelefont észlelt, hangjelzéssel értesíti a biztonsági személyzetet, illetve mindenkit, aki hallótávon belül van. A fényes LED kijelzőn mobiltelefon használat tilalmára figyelmet felhívó, villogó „NO CELL PHONE” felirat jelenik meg, és egyben egy felhasználó által beállított egyedi hangüzenet szólal meg. Az egyedi hangüzenetek a beépített mikrofon és hangrögzítő által vehetőek fel, és állíthatóak be figyelmeztető hangüzenetnek.

 

Észleli a közelben lévő bármilyen aktív mobiltelefon-használatot (hang, adat, sms, mms). Tetszőlegesen kombinálhatja a 3G/4G, a 2.4 GHz Wifi és a Bluetooth észlelést. Az érzékenységet és a riasztási szintet a felhasználó állítja be az adott környezethez megfelelően. A biztonság érdekében a beállításokhoz való hozzáférés kulccsal védett. Beépített belső akkumulátort tartalmaz, mely által bárhova vihető és bárhol használható. Opcionálisan iránykereső antennával is kiegészíthető a jelforrás precíz lokalizálása érdekében. Továbbá igény esetén szabadon álló (szabadon telepíthető) oszlop is elérhető hozzá.


A WallHound egyik nagy erőssége az egyszerű használat és a teljesen önálló, külön felügyelet nélküli működés, mellyel jelentős terhet vesz le a biztonsági személyzetről. Önállóan figyelmezteti a látogatókat a mobil eszközök tilalmáról, így ideális minden olyan speciális területen, mint börtön, javítóintézet, kormányzati objektumok, bírósági helyiségek, ipari létesítmények, illetve bárhol, ahol az ilyen eszközök használata tiltott.


A fejlett mobiltelefonkereső motornak köszönhetően lehetőség van arra, hogy csak aktív mobiltelefont detektáljon, minden egyéb Wifi és Bluetooth eszközt ne.

ADATLAP

bottom of page