top of page

WallHound Pro

Detektálja a mobil, wi-fi, Bluetooth és BLE eszközök használatát a védett területen.

A WallHound-Pro™ minden közeli vezeték nélküli aktivitást érzékel, és hang-, valamint színkódolt fényjelzéssel riasztja a biztonsági személyzetet. Jelenléte a védett területen már önmagában is visszatartó erővel bír.  Az eszköz folyamatosan, a nap 0-24 órájában üzemeltethető, teljesen önálló, nincs szüksége PC-re vagy közvetlen emberi beavatkozásra, működtetésre.  Minden vezeték nélküli jelet detektál, listáz és időbélyeggel lát el a felhasználók részére, hogy később a Yorkie-Pro™ segítségével lokalizálhassák azt, valamint fehér listához adhassák, ha ismert, engedélyezett eszközről van szó.


A WallHound-Pro™ amellett, hogy érzékeli ezeket az eszközöket és jelez a biztonsági személyzetnek, meghatározza az eszköz típusát és gyártóját is.

 

A WallHound Pro egy teljesen önálló eszköz, fizikai kulcsot és kódtasztatúra felületet tartalmaz az érintőkijelzőn, megakadályozva az illetéktelen hozzáférést és a beállítások szabotálását.

Konfigurálásához nincs szükség külön szoftverre vagy számítógép csatlakoztatására.

Használata jelentős terhet vesz át a biztonsági személyzettől.


Az eszköz tipikusan az elektromos hálózatról üzemel a nap 24 órájában, a hét minden napján, azonban tartalék áramforrásként beépített akkumulátort is tartalmaz szükség esetére.


A WallHound-Pro™ támogatja az irányított antennával való használatot, mellyel egy pontosan meghatározott terület ellenőrizhető, mobil tartóoszloppal bárhova vihető, vagy fixen telepíthető falra, folyósóra, lépcsőházba, amely a védendő terület közelében van.

ADATLAP

bottom of page