top of page

Wolfhound Pro Cell Phone Detector

A Wolfhound™ PRO nagy sebességű pásztázóvevője egy többsávos iránymérő antennarendszert használ, amely lehetővé teszi a mobiltelefonok lokalizálást, akár készenléti állapotban, akár aktív hang-, szöveg- vagy adatátvitel közben. Ez a tulajdonsága kiváló eszközzé teszi csempészett telefonok lokalizálására, illetve a vezeték nélküli eszközök tilalmára vonatkozó biztonsági szabályok betartatására. A Wolfhound ™ -PRO egy passzív érzékelő eszköz, nem zavarja, nem befolyásolja a mobiltelefonok és egyéb vezeték nélküli eszközök működését, teljes mértékben legális a bűnüldőző szervek számára. A Wolfhound-PRO™ eszközt jóváhagyta az OST (Office of Security Tecnology), a FBoP (Federal Bureau of Prisons), valamint különböző kutató-mentő szolgálatok is nagy sikerrel alkalmazzák pl. lavina vagy romok alatt rekedt emberek mentésében, valamint erdőben vagy egyéb helyeken eltévedt, eltűnt emberek felderítésében.


A Wolfhound™ PRO mobiltelefon-követő egy precíziós, kézi, vezeték nélküli jelkereső, melyet speciálisan a telefonok közös RF hullámaira hangoltak (amerikai és egyéb nemzetközi sávokat is beleértve), mely tartalmazza az LTE, AWS, PCS, CDMA/WCDMA (UMTS), GSM, EGSM sávokat. Kezelése egyszerű, valamint ultra-világos OLED kijelzőjével együtt könnyen használható a tapasztalt, és a kevésbé tapasztalt személyzet számára egyaránt.


Továbbá a Wolfhound PRO minden mobileszközt frekvencia alapján azonosít, nem pedig telefonszám vagy IMEI alapján. Ez kifejezetten hasznos lehet olyan speciális területeken, mint nagyobb börtönök, vagy katasztrófaövezetek, ahol különféle mobiltelefonokat használnak. Mindez azt is jelenti, hogy a különböző bűnüldöző szervek számára legális a használata, így alkalmazásához nincs szükség hosszadalmas bírósági végzési, engedélyezési folyamatra, mint ami szükséges sok más illegális mobiltelefon lehallgató eszközök használatához.

Hatótávolsága beltéren akár 50 méter sugarú kör, szabadtéren akár 1,6 km, amely paraméterekkel az egyik legérzékenyebb eszköz a piacon. A Wolfhound-PRO két cserélhető antennát tartalmaz, egy minden irányú antennát és egy egyirányú keresőantennát, amellyel könnyen át lehet váltani mobiltelefon-észleléséről a mobiltelefon lokalizálására.


A vevőkészülék dinamikus tartománya -60 dB, felhasználó által beállítható érzékenységgel.  Az érzékenység a felhasználó által állítható -83 dB-től -53 dB értékig 2 dB-es lépésközökben. Magas immunitással rendelkezik a különböző átjátszóállomások, bázisállomások, személyes kommunikációs eszközök és egyéb eszközök által okozott interferenciával szemben. Az opcionális szoftver által kínált naplózási lehetőség lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beépített USB-porton keresztül mentsen és időbélyegezzen minden észlelt mobiltelefon forgalmazást. Integrált lézerrel támogatott irányított antennával, beépített LI-ION akkumulátorral rendelkezik.

ADATLAP

bottom of page