top of page

Yorkie-Pro Wireless Intrusion Detection System

A Yorkie-Pro™ vezeték nélküli behatolás-észlelő rendszer (WIDS) egy kézi vevőegység, amelyet érzékeny adatokat kezelő kormányzati, bűnüldözési, katonai és kritikus infrastruktúra-létesítmények vezeték nélküli biztonsági ellenőrzésére terveztek. A Yorkie Pro érzékeli az összes közeli vezeték nélküli elektronikus eszközt, beleértve a mobilkommunikáció, a Wi-Fi, a Bluetooth és a BLE (Bluetooth Low Energy) csatornákat, a nagysebességű vevőmotor és a Wi-Fi / BT / BLE demodulátor együttes használatával.


A „minden egyben” hordozható kézi eszköz a gyanús mobil, Wifi, és Bluetooth/BLE eszközök keresésére szolgál. A Yorkie-Pro passzív vevője rejtetten biztosítja az összes RF eszköz detektálását, még azokat a rossz szándékú eszközöket is, melyek láthatatlanok a hálózaton.  Ez azt jelenti, hogy észleli az összes mobil 3G/4G/5G eszközt, a RF eszközt (hang, szöveg, adatátvitel), de még az RF életjelet, melyet a mobiltelefon küld, vagy kap készenléti állapotban. Továbbá ez azt is jelenti, hogy a Yorkie-Pro mobil vevője egy speciálisan tervezett iránykereső antennarendszer segítségével képes megtalálni az illegális/csempészett telefonokat, illetéktelen bluetooth eszközöket, kártékony Wi-Fi hozzáférési pontokat és még sok mást.


Küszöbértékek, frekvenciaelemzés és engedélyezési lista a fejlett vezeték nélküli biztonsági auditokhoz, és iránykeresés támogatása az összes észlelt vezeték nélküli eszköz lokalizálásához. A találatok, adatok teljeskörű naplózása és adat „snapshot” készítése későbbi elemzés, kiértékelés céljából.


A Yorkie-Pro kétsávos demoduláló vevőt tartalmaz, bármely ismert bluetooth, BLE vagy Wi-Fi hozzáférési ponthoz való csatlakozáshoz. A Yorkie-Pro nemcsak nyomon követi és megtalálja tartózkodási helyüket, hanem részletes azonosítókat és biztonsági információkat is nyújt minden eszközről. A Yorkie-Pro-val „fehér lista” készítő az ismert, engedélyezett eszközökről, így a biztonsági személyzetnek csak a valós vezeték nélküli fenyegetettséggel kell foglalkozniuk.


A Yorkie-Pro könnyű súlya, vékony profilja, színes érintő kijelzője ideális eszközzé teszi vezetéknélküli eszközökkel kapcsolatos biztonsági auditok elvégzésére, mobil eszközök tilalmára vonatkozó szabályok betartatására. Mérete elég kicsi ahhoz, hogy a legtöbb zsebben elférjen, rezgéssel riasszon, de alkalmas helyhez kötött egész napos vezeték nélküli aktivitás monitorozására egyaránt.  A körantennával észlelheti az összes vezeték nélküli aktivitást beltéren akár 45 méterig, kicserélve az irányított antennára kültéren akár 1,6 km-ig.

ADATLAP

bottom of page